OPTAGELSE : REDIGERING : PRODUKTION

Markedsføring er nødvendigt

At kunne tilbyde deltagerne på træffet en videooptagelse af noget som endnu ikke er optaget, virker ikke logisk på alle. Derfor er flyers på bordene, omtale i det trykte program m.v. en nødvendighed. Hvordan salget af DVDerne iøvrigt skal foregå, aftales i hvert enkelt tilfælde.

Skæve indslag og interviews

Arrangørerne sætter en ære i, at sammensætte så alsidig et program som muligt, som vi gerne skal afspejle i de færdige DVDér. Derfor er vi også altid opmærksomme på skæve indslag, interviews m.v. som kan flettes ind i det færdige resultat.

Hvad er der plads til på DVD-erne?

Selve spilletiden på et DVD-sæt ligger på 2 x 55-78 min. Der er således plads til mindst 30-35 forskellige musiknumre, afhængig af numrenes længde. DVD-erne er normalt forsynet med undermenuer, således at man har mulighed for at udvælge bestemte numre til afspilning.
© VideoHuset 2011 - CVR: 36136774  |   v. Hans J. Poulsen    |   mail@videohuset.dk     |   Tlf. 60883068

Salgspakken

Som start på et projekt udfærdiger vi en salgspakke. Den indeholder beskrivelse om det praktiske og forslag til lay-out på DVDérne og omslaget.

VideoHusets salgsstand

Denne type anvender vi ofte. Foruden at den er salgssted for DVD-produkterne, fungerer den også som basislejr, for vores filmopgaver.

Respekt for alle deltagere

Vi udviser altid stor konduite og respekt for den eller dem vi filmer. Uheldige eller afslørende optagelser bliver aldrig anvendt.

Fladskærm med reklamer

Ofte supplerer vi salgsstanden med en monitor, som viser en relevant reklamefilm. Filmen kører i sløjfe.
Velkommen

til

Kreativ videoproduktion for firma, forening og private.

Vi går hele vejen:

Fra planlægning til færdige produkter!

-det synes vore kunder rigtig godt om :-)

TRÆF-AFTALER

Her har vi et eksempel på en bestilt opgave, hvor Stafetten gerne ville filmes til YouTube. De ville gerne fremstår så publikumsvenlige som muligt. Dette gjaldt ikke mindst lyden, som gerne måtte være, som publikum oplevede den, men alligevel uden for meget snak. Se vores bud på denne opgave her til venstre:
Start Private fester Træf-aftaler Musiker-aftaler Restsalg Kontakt

Selvfølgelig skal træfdeltagerne kunne købe en DVD,

indeholdende et bredt udsnit af træffets glæder :-)

Videokvaliteten her kan ikke sammenlignes med den kvalitet, som et færdigt produkt tager sig ud med, når man via sin DVD-afspille, får videoen vist på sin store fladskærm.
Træf-aftaler